Wiltec organiseert ontwerpwedstrijd mondkapjes op school • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Wiltec organiseert ontwerpwedstrijd mondkapjes op school


Ze komen overal voorbij op social media; de meest originele, grappige en mooie mondkapjes. Dat kunnen de studenten van Summa College Fashion in Eindhoven ook, bedachten ontwerpster/docente Karin Slegers en veiligheidsspecialist Wiltec.

Daarom organiseren ze nu samen een ontwerpwedstrijd voor mondkapjes op school. De modeontwerpers in opleiding doen enthousiast mee en laten zien wat hun creatieve talent is.

Studenten kunnen meedoen in drie categorieën en als prijs stelt Wiltec
€ 750,- prijzengeld bechikbaar. Het doel: klanten een mondkapje kunnen aanbieden dat ze met trots en met plezier dragen en zo veilig werken een stuk leuker maken.

Morgen, vrijdag 29 mei, is de deadline; dan moeten alle deelnemers hun ontwerpen hebben aangeleverd. Samen met docente Karin Slegers kiezen de veiligheidsspecialisten van Wiltec de winnaars en worden uiteraard de winnende ontwerpen gedeeld.

Wiltec is specialist op het gebied van onder andere veiligheid en persoonlijke bescherming, en heeft haar dienstverlening uitgebreid en aangepast op de richtlijnen voor veilig en gezond werken in deze corona-tijd. Met deze wedstrijd wil Wiltec haar motto ‘Veilig werken. Samen werken.’ verder uitdragen en een gezicht geven.


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Slot ‘De schilder kon alles’: het genie van Beekman

Maiskolf publiekslieveling jaarlijkse tankprijs

Van Wijhe Verf sluit partnerschap met Goodshipping

SchildersVakopleiding mag zelf instructeurs scholen

KOMO-certificaat voor circulair biocomposiet gevelbekleding


Naar archief >