Actueel

Wie is de beste praktijkopleider?

Voor de bijna 500.000 mbo-studenten die tijdens hun stage of leerbaan leren in de praktijk, maken een goed leerbedrijf en een goede praktijkopleider het verschil. Om dat te benadrukken organiseert SBB jaarlijks de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider. Bent …

Bedrijven die er werk van maken hun studenten goed te begeleiden, maken kans op de titel ‘beste leerbedrijf’ en ‘beste praktijkopleider’.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) wil hiermee benadrukken dat voor de bijna 500.000 mbo-studenten die leren in de praktijk – bijvoorbeeld het schildersvak – ‘een goed leerbedrijf en een goede praktijkopleider het verschil maken’.

De winnaars worden tijdens een gala in november gehuldigd en staan een jaar lang in de schijnwerpers, belooft SBB. Tot en met 30 april 2019 kan iedereen leerbedrijven en praktijkopleiders voordragen op deze website.

De voordrachten worden beoordeeld en ingedeeld naar sector en provincie, om uiteindelijk tot één beste leerbedrijf en één beste praktijkopleider te komen. Nederland telt meer dan 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.