Ga naar hoofdinhoud

Webinar over vacuümglas


De redactie van Glas in Beeld, dat net als Eisma's Schildersblad en SchildersVakkrant een vakblad is van Eisma Bouwmedia, organiseert op 4 november - samen met AGC Fineo - een webinar over vacuümglas.

De sprekers op het webinar (12.30-13.30 uur) zijn ir. Joris van der Vleuten (adviseur geveltechniek en brandveiligheid Peutz groep) en Anton Peters (manager projects Benelux AGC Glas Glass Europe).

Van der Vleuten gaat in op de groene (r)evolutie van enkel naar vacuümglas. Peters behandelt de (on)mogelijkheden van Fineo-vacuümglas.

Joris van der Vleuten van de Peutz Groep

Vacuümglas is het nieuwe isolatieglas. Een ongekende (r)evolutie in relatie tot gezondheid, energiebesparing & dematerialisatie. Waarom? Van enkel naar dubbelglas en tegenwoordig triple zijn we alleen maar meer materiaal gaan gebruiken.

Vacuümglas doet het tegenovergestelde: het isoleert minimaal hetzelfde als triple glas, laat meer daglicht door en geluid tegen. En dat met een kwart van de dikte en de helft van het gewicht. ‘Meer met minder’ en nog circulair ook, want eenvoudig in hergebruik.

Anton Peters van AGC Glas Glass Europe

Marco Groothoff, freelance hoofdredacteur van Glas in Beeld, is de gespreksleider. Beide sprekers beantwoorden live vragen van deelnemers aan dit kostenloze webinar.

Geïnteresseerden kunnen zich hier registreren voor het webinar vacuümglas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Webinar Glas in Beeld trekt trouwe kijkers

Kunststof of glas? Webinar op 18 maart

Van Leeuwen nieuwe directeur Kenniscentrum Glas

Kennisdag over ontwerpen en bouwen met glas


Naar archief >