Ga naar hoofdinhoud

Webinar over meerwaarde van RGS


De meerwaarde van Resultaatgericht Samenwerken (RGS). Daarover handelt een webinar van OnderhoudNL dat op maandag 17 april van 15.00 tot 16.15 uur via MS Teams plaatsvindt.

Het webinar is bedoeld voor opdrachtgevers of opdrachtnemers die actief zijn in het beheren, onderhouden en verduurzamen van vastgoed en die interesse hebben in RGS, meldt OnderhoudNL.

Doel van de sessie om de deelnemers te informeren wat RGS voor hen kan betekenen, wat de voordelen en de valkuilen zijn en wat er nodig is om van RGS een succes te maken.

Om antwoord te geven op deze vragen heeft management-, advies- en softwarebedrijf Brink een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd onder woningcorporaties en bedrijven naar RGS. Het beeld dat uit dit onderzoek naar voren komt is positief.

Op een flink aantal aspecten ervaren zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers duidelijk meerwaarde van het werken met RGS. Er zijn ook aandachtspunten naar voor gekomen. Het onderzoeksrapport en de infographic zijn hier te downloaden.

Arthur van Wijk van Brink geeft in het webinar een toelichting op de resultaten van het onderzoek, dat is uitgevoerd in opdracht van de stichting RGS en de stichting VGO. De voorzitters van beide stichtingen, prof. Hans Wamelink en prof. Henk Visscher, geven hun visie op de resultaten.

Verder vertellen twee deelnemers aan het onderzoek, een opdrachtgever en een opdrachtnemer, over hun ervaringen en wat RGS voor hen betekent. Aanmelden voor het webinar kan hier.


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Interesse in schildersvak lijkt te stijgen

Climate Proof kozijn: slechts één keer in de 25 jaar schilderen

Verfvlek van PPG-stakingen spreidt zich uit

Video | Op de MONUMENT-beurs in Den Bosch

Medewerkers AkzoNobel zamelen ongebruikte verf in voor goede doel


Naar archief >