Ga naar hoofdinhoud

Webinar over aanpak pestgedrag op het werk


Hoe pak je pesten op het werk aan, als werkgever of collega? Tijdens een webinar op 19 juni komt dat uitgebreid aan de orde. Deskundige Alie Kuiper neemt de kijker mee in het onderwerp aan de hand van een praktijkgeval.

Ze zal laten zien wat wel en níet werkt, wie er verantwoordelijk is en hoe het ‘omstandereffect’ werkt. Het webinar wordt georganiseerd door de Kenniskring Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA).

Dit is een initiatief van TNO en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Een grapje op zijn tijd op het werk moet kunnen. Maar wanneer iemand structureel voor gek wordt gezet op de werkvloer, is het niet grappig meer. Plagen wordt dan pesten. En dat kan leiden tot ernstige gezondheidsklachten bij het slachtoffer.

Dus: ben je werkgever, werknemer, onderzoeker, arboprofessional of beleidsmaker? En wil je meer weten over het voorkomen en bestrijden van pesten op het werk? Volg dan dit webinar op maandag 19 juni van 16.00 tot 17.00 uur, zo adviseert de PSA.

Geïnteresseerden kunnen zich vóór 16 juni aanmelden voor het webinar door een e-mail te sturen naar: kenniskringpsa@tno.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Cibap-studenten decoreren muur in Meppel

Hooghoed nieuwe voorzitter Vakgroep Glas

Vijfde Kwastendag trekt ruim dertig geïnteresseerden

Tweede mbo-opleiding Glaszetter met elf deelnemers

Flinke bonus levert (nog) geen nieuw personeel op


Naar archief >