Ga naar hoofdinhoud

Webinar: hoe boei en bind je medewerkers?


Een gemiddeld schildersbedrijf heeft vier vacatures openstaan. Herkenbaar? Terwijl het ene bedrijf makkelijk nieuwe vakmensen binnenhaalt, lukt het jou maar moeilijk om nieuwe schilders of glaszetters aan te trekken. En hoe houd je ze vast?

Het antwoord is simpel: zorg dat je een tof merk bent, dat mooi werk levert en goede voorwaarden biedt. Op woensdag 19 april geven Eisma Bouwmedia – uitgever van onder meer de SchildersVakkrant en Eisma’s Schildersblad – en ondernemersvereniging OnderhoudNL samen een webinar vol praktische tips over hoe jij aantrekkelijk wordt voor de huidige en volgende generatie vakmensen.

Vier sprekers schuiven aan en geven verschillende inzichten om een aantrekkelijke werkgever te zijn/worden:
Maarten Brand weet alles van generatie Z, is stage-expert en vertelt stapsgewijs hoe jij onweerstaanbaar wordt voor (nieuwe) medewerkers.
Angela Timmer is HR-manager van Wolters Vastgoedonderhoud, het beste leerbedrijf van vorig jaar in de schilders- en onderhoudsbedrijfstak. Als geen ander weet zij wat je als bedrijf kunt doen om interessant te zijn voor nieuw talent. Hoewel het veel energie kost, levert het je ook veel op.
Mark Hulsen maakt zich als sectormanager Schilders bij OnderhoudNL hard voor de positie van schildersbedrijven in Nederland. Hij gaat vooral in op hoe jij een trotse ambassadeur kunt worden voor het vak en welk effect dat heeft op je (nieuwe) medewerkers.
Marc Wichman stelt dat het boeien en binden van vakmensen vaak onderdeel is van de bedrijfsstrategie. Of zou moeten zijn. Hij helpt ondernemers ermee met zijn bedrijf InSector.

Het één uur durende webinar, uitgezonden vanuit de Eisma-studio in Doetinchem, is vanaf 16.00 uur gratis te volgen. De presentatie is in handen van SchildersVakkrant-hoofdredacteur René Vorderman. Tijdens de uitzending kun je al je vragen stellen. Meld je hier aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Potkwast 16: ‘Oprechte aandacht blijft het toverwoord’

Schildersbedrijf scoort met vierdaagse werkweek

Webinar terugkijken | Hoe boei en bind je medewerkers?

OnderhoudNL lanceert volgend jaar imagocampagne

Alberto Schilder promoot het vak bij Op1


Naar archief >