Ga naar hoofdinhoud

VVVF en VVVH lanceren vernieuwd VeiligmetVerf.nl


De VVVF (verfleveranciers) en VVVH (verfgroothandel) hebben op 1 november samen een geheel vernieuwde VeiligmetVerf.nl gelanceerd. Dit distributieplatform zorgt ervoor dat veiligheidsinformatiebladen worden verstuurd door de keten heen.

Voor de schilder verandert er niets, voor de keten biedt de nieuwe tool belangrijke extra opties. In de nieuwe variant zijn direct een aantal verbeterpunten meegenomen.

Zo zijn handelaren wettelijk verplicht hun gegevens op het veiligheidsinformatieblad te zetten. Dat is mogelijk met de nieuwe VeiligmetVerf-tool.

Tussen 1 november tot 1 december 2023 kunnen leveranciers en groothandelaren overgaan naar het nieuwe systeem. De overgang vergt wel inzet van alle betrokkenen, stellen de VVVF en VVVH.

Zo hebben zij de deelnemers aan VeiligmetVerf.nl al diverse keren geïnformeerd over de te ondernemen acties. De VVVF heeft een handleiding opgezet die helpt bij de overgang naar de nieuwe tool.

Bovendien organiseert de VVVF/VVVH op 14 november in Nieuwegein een instructiebijeenkomst VeiligmetVerf.nl, waar geÏnteresseerden zich voor kunnen aanmelden. Op 1 december 2023 gaat het oude VeiligmetVerf-systeem uit de lucht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Masters of Maintenance vroegtijdig geannuleerd

Een verfdiefstal met louter verliezers

Verfgrossier Habeco nu ook in Harderwijk

Masters of Maintenance verhuist naar Houten

Limitless is kleur van het jaar 2024 bij PPG


Naar archief >