Voordracht Koster als RVT-voorzitter OnderhoudNL • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Voordracht Koster als RVT-voorzitter OnderhoudNL


Iman Koster wordt voorgedragen als nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Koninklijke OnderhoudNL. Dat is het resultaat van de selectieprocedure om te komen tot de opvolger van de huidige voorzitter Johan Maliepaard, die statutair vertrekt na 7 jaar.

Koster zal tijdens de komende periode nader kennis maken met de organisatie en sector en loopt de komende RvT-vergadering al mee als onderdeel van zijn onboarding programma. In het najaar gaat de Algemene Ledenvergadering van OnderhoudNL over de definitieve benoeming van Koster.

Koster is ook voorzitter van de RvC van ROVA Holding (koploper in afvalzorg). Daarnaast vervult hij enige opdrachten voor strategische analyse, advisering en boardroom counseling.

Hiervoor was Koster van 2002 tot 2019 directeur-bestuurder van CROW, kennisplatform voor infrastructuur, verkeer, vervoer en openbare ruimte (125 fte), plaatsvervangend directeur bij Continental Engineering, divisiemanager bij TNO Milieu, Energie en Procesinnovatie en vervulde hij diverse directiefuncties bij Koninklijke Volker Stevin.


In deze periode vervulde Koster al een groot aantal aan de bouwketen gelieerde non executive functies bij onder andere Ahoy Vakbeurs Infratech, Landelijk Directeurenoverleg Past performance, Stichting BIM-loket en de Aanbestedingskalender.

Van 1991 tot 2006 was Koster door kroonbenoeming ook lid van de commissie voor de milieu-effectrapportage.Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Baan als schilder lonkt voor acht werkzoekenden

AGC sluit floatglasoven door coronacrisis

Challenge: ook het fijne schilderwerk (video)

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2020 bekend

Koning opent Purified Metal Company


Naar archief >