Start bouw vierde vestiging Bauhaus • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Start bouw vierde vestiging Bauhaus


Begin 2021 opent in het Zuid-Hollandse Den Hoorn de vierde Nederlandse vestiging van bouwmaterialengigant Bauhaus. Daarmee maakt het Zwitserse concern een begin met de ontsluiting van de Randstad.

Op bedrijventerrein Harnaschpolder is inmiddels, ‘geruisloos’, de eerste paal de grond in gegaan voor een splinternieuw bouwcentrum dat onder andere ook verf, behang, non-paint en spuitapparatuur in het assortiment heeft.

De vestiging krijgt een winkeloppervlak van 17.000 vierkante meter. Herwin Oost, directeur van Bauhaus Nederland, is trots dat Den Hoorn nu realiteit wordt. “Het is geweldig dat we na Groningen, Twente en Venlo, met Den Hoorn een begin kunnen maken in de Randstad.”

Vestigingsmanager Rob Maas zegt: “We zijn nu op zoek naar vakmensen die verstand van zaken hebben. Dat kunnen tegelzetters zijn, maar ook verf- en badkamerspecialisten. Hierbij zijn we ook zeker op zoek naar vijftigplussers en hun ervaring. Zo willen we klanten straks voorzien van uitstekend advies en goede producten.”


Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is bauhaus.jpgDeel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Baan als schilder lonkt voor acht werkzoekenden

AGC sluit floatglasoven door coronacrisis

Challenge: ook het fijne schilderwerk (video)

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2020 bekend

Koning opent Purified Metal Company


Naar archief >