Ga naar hoofdinhoud

Video | Op zoek naar nieuwe snufjes in Nijkerk


Vele honderden bezoekers – een vrij parkeervak was ruim een uur na de start van het festival al nauwelijks meer te vinden – waren gisteren bij Masters of Maintenance. Zo was Nijkerk even de schildershoofdstad van Nederland.

In evenementenlocatie Hart van Holland kwamen verffabrikanten, onderhoudsbedrijven, onderwijsinstellingen en -ontwikkelaars, de studieclub en vele (zzp-)schilders tezamen.

Speeches waren er van onder anderen Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, en Jan Lammers, ex-autocoureur en nu vooral bekend als Formule 1-analyticus op tv. Beide heren schoven, net als ruim tien anderen, ook aan in Eisma’s Nieuwscafé, waarvan de opnames later dit najaar als podcasts worden gedropt.

Maar eerst een video-impressie van de eerste dag op Masters of Maintenance. Verslaggeefster Suzanne Schoehuijs begeeft zich namens SchildersVAKTV tussen nieuwsgierige bezoekers en de onvermijdelijke innovaties. Kom vandaag vooral opnieuw naar Hart van Holland, voor de tweede dag van dit nieuwe evenement (met wederom een nieuwscafé).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Masters of Maintenance verhuist naar Houten

Nieuwe brochure ‘RGS voor opdrachtnemers’

Eerste Kamer vraagt om uitstel Wkb

Video | Kerk vol oude schildersverhalen

Afbouw Vakdagen mikt óók op schilders


Naar archief >