Actueel

Vestiging Meestersgilde in Alkmaar

Meestersgilde, intermediair in het bemiddelen van vakmensen in de bouw- en het vastgoedonderhoud, heeft een vestiging geopend in Alkmaar.

Hiermee hoopt het bedrijf nieuwe vaklieden te kunnen toevoegen aan haar personeelsbestand in deze regio. Dit is hard nodig aangezien er een enorme vraag naar vaklieden is vanuit bestaande opdrachtgevers van Meestersgilde, zegt Gert Haasnoot. Hij is verantwoordelijk voor de nieuwe vestiging Alkmaar.

“De ervaring leert dat vaklieden en opdrachtgevers onze persoonlijke benadering, kennis van de branche, perfect georganiseerde administratieve organisatie en proactieve werkwijze waarderen”, aldus Haasnoot.

Voordat hij de vestiging Alkmaar (op de Arcadialaan 24) opende, was Haasnoot 4 jaar werkzaam op de vestiging van Meestersgilde in Hoofddorp.

Dagelijks werken er  via Meestersgilde, dat voorheen Pool Personeelsdiensten heette, zo’n 750 vaklieden bij toonaangevende bedrijven in de sector. Met de vestiging Alkmaar erbij opereert Meestersgilde nu vanuit 8 kantoren: Ridderkerk, Hoofddorp, Woerden, Rijswijk, Breda, Stadskanaal en Groningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.