Verftester TQC Sheen gaat op in groter bedrijf • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Verftester TQC Sheen gaat op in groter bedrijf


TQC Sheen, maker en leverancier van verftestapparatuur uit Capelle aan den IJssel, is toegetreden tot multinational Industrial Physics Inks & Coatings.

Daarmee breidt laatstgenoemd bedrijf zijn segment uit voor het testen, meten en analyseren van inkten, coatings en algemene oppervlaktebehandelingen. Hiervan wordt gebruikgemaakt in verschillende industrieën, zoals coatingproductie, infrastructuur, automotive, offshore, drank/conserven en algemene productie.

‘In het Inks & Coatings-segment brengen we merken samen die al krachtig zijn. Het combineren van jarenlange ervaring levert vooruitstrevende technologie en ongekende expertise op. Zo ontstaat een nog sterkere merkwaarde en een betere marktpositie’, jubelt Remco Wever, president Industrial Physics Inks & Coatings, in een persbericht.

Andere merken van Industrial Physics Inks & Coatings zijn C&W Specialist Equipment (corrosie- en klimaattestkasten) en Fibro System (meetapparatuur voor dynamische oppervlakte-eigenschappen). Industrial Physics is op zijn beurt een merk van Union Park Capital, een private equity-onderneming die gespecialiseerd is in investeringen in industriële technologie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Hempel investeert in ‘baanbrekende technologie’

Coatings Innovatiedag gaat door


Naar archief >