Verftestapparatenfabrikant TQC overgenomen • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Verftestapparatenfabrikant TQC overgenomen


De fabrikant en leverancier van apparatuur voor het testen van verflagen, TQC Sheen in Capelle aan den IJssel maakt bekend overgenomen te zijn door Union Park Capital.

De overnemende partij is een zogenaamd private equity fonds, een investeerder. Deze investeerder werkt al langere tijd aan het bijeenbrengen via strategische acquisities van hoogtechnologische bedrijven die elkaar kunnen versterken in marktsegmenten.

Een onderdeel van het concern is Industrial Physics Inks & Coatings. Daar gaat TQC, dat vooral testapparatuur levert aan verf- en coatingfabrikanten in binnen- en buitenland, nu toe behoren. Het is een groep bedrijven die apparatuur biedt voor het testen, meten en analyseren van inkten, coatings en algemene oppervlaktebehandelingen. De producten worden gebruikt in vele industrieën, variërend van coatingproductie, infrastructuur en automotive tot offshore, drank/ conserven en algemene productie. De merken van in dit segment zijn naast TQC Sheen (test- en meetapparatuur voor coatings), C&W Specialist Equipment (corrosie- en klimaat testkasten) en Fibro system (meetapparatuur voor dynamische oppervlakte-eigenschappen).


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


FNV strijdt om eindejaarsuitkering Venko

Olijslager-dochter VAG Glas neemt Glashandel Sneek over

De Verf Grossier Zwolle nu van Sikkens

Habeco meldt zich in Deventer

Scheuten Projects neemt Okalux over


Naar archief >