Actueel

Veiling bezittingen Moonen Bouwgroep

Op zoek naar een bouwlamp, een glaswagen, een container of een directiekeet? De bezittingen van de begin dit jaar gefailleerde Moonen Bouwgroep gaan onder de hamer. In totaal gaat het om 750 ‘kavels’, die via een internetveiling worden aangeboden.

De bezittingen van het bedrijf, dat bij het faillissement in april van dit jaar 3 vestigingen en 110 personeelsleden had, worden elektronisch geveild door BVA-Auctions. Er is een kijkdag, 15 juni, en er kan tussen 12 en 18 juni op de inventaris geboden worden.

Op de site van BVA kunnen de items bekeken worden. Het gaat om alle roerende goederen die er maar verkoopbaar zijn. Zo zit er ook een schilderij in de veiling dat in de hal hangt en duidelijk door het personeel gemaakt is. En een aantal picknicktafels. Maar ook prima bruikbaar materieel waarvan de vraagprijs bijzonder aantrekkelijk is. Zoals een directiekeet voor 300 euro, aluminium rolsteigers van 100 euro, toiletunits, zeecontainers, 3 bouwlampen voor 10 euro, of een doos kitpatronen van Den Braven Sealants waarvoor de veilingmeester niet eens een prijs heeft kunnen bedenken.

klik hier voor de veilinginformatie en de kavellijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.