Vanaf deze week elke vrijdagavond SP&MChallenge • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Vanaf deze week elke vrijdagavond SP&MChallenge


Op 16 oktober om 19:30 is de aftrap van de Spray, Paint and Masking Challenge. Dat is een nieuwe spannende èn leerzame strijd tussen teams van schilders. Wie is het behendigst met spuit, kwast, roller, tape in de meest ongebruikelijke situaties?

De afleveringen worden vier weken lang steeds op vrijdag om 19:30 gepost op SchildersVAKTV, het YouTube-kanaal van Eisma’s SchildersVakmedia. Vier teams strijden drie weken lang tegen elkaar. In de derde uitzending valt de beslissing: wie gaat er door naar de finale? Die eindstrijd, inzet 1000 euro en twee handheld spuitapparaten, wordt op 6 november uitgezonden.

De deelnemers aan de challenge komen uit Den Haag (Team Den Haag), Zwolle (Team jouwkleur), Enschede (De Spetters) en Tilburg (De ACG-tjes). We leren deze 7 heren en 1 dame van dichtbij kennen in hun ambitie en hun inspanningen.
Het spel draait om behendigheid, inzicht, coördinatie en samenwerking. Wie niets van de SP&MChallenge wil missen kan zich het beste (gratis) abonneren op het YouTube-kanaal SchildersVAKTV. Vergeet daarbij dan niet op het belletje-icoon te klikken. Dan stuurt YouTube een mailtje uit als er weer een nieuwe aflevering geplaatst is.

De Spray Paint and Masking Challenge is een initiatief van SchildersVAKTV en wordt ruimhartig ondersteund door OnderhoudNL, Faber Personeel, SGA Vakdagen, Global Paint, ANZA en KIP tape


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Schilderen op ‘het dak van Zwolle’ (video)

Finalisten SP&M Challenge bekend

Schilderen in een duiventil (video)

SP&M Challenge 2: ‘Afplakken is niet voor de poes’

Vrijdag aflevering 1 van de Spray- Paint & Masking Challenge


Naar archief >