Ga naar hoofdinhoud

Van Wijk Verf gaat in Elma doen


De verfgroothandel Van Wijk Verf, met zeven vestigingen en een hoofdvestiging in Tiel, gaat samenwerken met Elma, leverancier van een groot assortiment aan schilderbenodigdheden. Beide organisaties zijn heel actief online en willen de verf- behang speciaalzaken beter bedienen.

Onder schilders is Van Wijk Verf vooral als groothandel bekend. Maar de organisatie levert ook verf en non-paint aan winkels, waaronder verf- behang- speciaalzaken en andere die de producten weer verkopen aan de doe het zelver en ook wel aan professionele schilders.

Vooral voor dat kanaal is de samenwerking met Elma nu bedoeld. Elma is een merk van Arvas, een in Veghel gevestigd bedrijf dat onder andere ook Deltec (tapes) en Showa (veiligheidsproducten) op de markt zet. Onder het merk Elma wordt een breed assortiment aan non-paint-producten verkocht.

Door samen te gaan werken krijgen de klanten van Van Wijk Verf de mogelijkheid om Elma-producten te gaan verkopen en de Elma-klanten kunnen de verfmerken gaan verkopen die Van Wijk in de aanbieding heeft, waarbij beide organisaties er heel scherp op ingericht zijn om online bestellingen zeer snel te leveren.

Op de foto links Alex van Kuilenburg (Van Wijk Verf) en rechts Frans van Casteren (Arvas)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Predicaat Hofleverancier voor Van Es Glas en Verf

Verfgroothandel Olde Scheper sluit de deuren

Ter Hoeven Verfgroep neemt Bouwman Coatings over

Grossiers betrekken nieuwe panden

Verfgrossier Habeco nu ook in Harderwijk


Naar archief >