Ga naar hoofdinhoud

Van Wijk Verf gaat in Elma doen


De verfgroothandel Van Wijk Verf, met zeven vestigingen en een hoofdvestiging in Tiel, gaat samenwerken met Elma, leverancier van een groot assortiment aan schilderbenodigdheden. Beide organisaties zijn heel actief online en willen de verf- behang speciaalzaken beter bedienen.

Onder schilders is Van Wijk Verf vooral als groothandel bekend. Maar de organisatie levert ook verf en non-paint aan winkels, waaronder verf- behang- speciaalzaken en andere die de producten weer verkopen aan de doe het zelver en ook wel aan professionele schilders.

Vooral voor dat kanaal is de samenwerking met Elma nu bedoeld. Elma is een merk van Arvas, een in Veghel gevestigd bedrijf dat onder andere ook Deltec (tapes) en Showa (veiligheidsproducten) op de markt zet. Onder het merk Elma wordt een breed assortiment aan non-paint-producten verkocht.

Door samen te gaan werken krijgen de klanten van Van Wijk Verf de mogelijkheid om Elma-producten te gaan verkopen en de Elma-klanten kunnen de verfmerken gaan verkopen die Van Wijk in de aanbieding heeft, waarbij beide organisaties er heel scherp op ingericht zijn om online bestellingen zeer snel te leveren.

Op de foto links Alex van Kuilenburg (Van Wijk Verf) en rechts Frans van Casteren (Arvas)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


’s Lands oudste verfhandel vreest voor voortbestaan

Betere Schilder en Flexschilder samen tegen schijnzelfstandigheid

Leo geeft en ‘geet’ nu toch echt bijna weg

Video | Kris Warger rapt zich kleurrijk uit de verf

Groothandel Luijten groeit door in de autolakken door overname


Naar archief >