Ga naar hoofdinhoud

Valpaintbeurs in Huizen smaakt naar meer


‘500 bezoekers? Heb je niks aan. Al die mensen kun je toch niet spreken.’ Daarom is Sander Kos van San Coatings in Huizen maar wat blij met de, naar zijn schatting, 130 tot 160 bezoekers op zijn eerste eigen beurs: Decorativa Italia. Een feestje van betrokken Valpaintgebruikers en -verwerkers in de Krachtcentrale in Huizen.

Deze industriële loods was vrijdag voor de gelegenheid gehuld in Italiaanse sferen. Exclusieve olijfolie, verse hammen, sterke koffie; aan alles was gedacht. Maar het draaide natuurlijk vooral om Valpaint, afkomstig uit de laars van Europa en waarvan Kos vertegenwoordiger is in Nederland en België.

De producten van dit merk zijn zowel voor stukadoors als (decoratie)schilders. ‘Maar mijn verdienmodel, dat zijn de verwerkers’, sprak Kos op de beursvloer. ‘Daarom zie ik dit ook als hun feestje.’ Hij had diverse producten met een eigen stand toebedeeld, ‘met daarbij de beste man of vrouw met dat product om uitleg te geven en te demonstreren. In totaal zijn hier twintig van zulke ambassadeurs.’

Wat Kos betreft is zijn beurs een blijvertje. ‘Niet elk jaar, dat is niet interessant. Maar elke twee jaar Decorativa Italia zie ik zeker zitten.’ Niet alleen interessant voor schilders en stukadoors, volgens de ondernemer, maar ook voor architecten en interieurstylisten.

Meer over de Valpaintbeurs in SchildersVakkrant 20, die rond 11 november verschijnt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Valpaint-vertegenwoordiger houdt eigen beurs

Gecombineerde beurzen Monument en Renovatie, Den Bosch, lokken met video’s

Beurs Renovatie biedt inhoudelijk interessant programma

Bouw Relatiedagen in Beierse stijl ook voor schilders

Nieuwe prijs voor renovatie-oplossingen


Naar archief >