Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe beurs Vabotech richt zich op brede bouwkolom


Ervan uitgaande dat 'het nieuwe normaal' tegen die tijd is ingetreden, houdt United Construction Fairs in april 2022 een nieuwe bouwbeurs. Deze Vabotech, in de Amsterdamse RAI, is een brede vakbeurs voor de gehele bouwbranche.

De bedoeling van de organisatoren is leveranciers en groothandels uit de installatie (zowel w- als e-installateurs) en ict-ontwikkelaars samen te laten exposeren met leveranciers in de bouw. Denk aan uitvoerende bouw, afbouw, elektrotechniek en gebouwautomatisering. De analyse is dat in de praktijk steeds meer wordt samengewerkt tussen alle disciplines. Daarom zou het vreemd zijn dat de beurzen van de beroepsgroepen nog steeds gescheiden zijn.

De Vabotech (een samenvoeging van Vakbeurs Bouw en Techniek) staat op de rol voor 7, 8 en 9 april. Daar zit opzettelijk een zaterdag bij, zodat mensen ook buiten werktijd een bezoek kunnen brengen. Het is de bedoeling dat er het één en ander extra gaat gebeuren naast de ‘gewone’ beursstands. Zo zouden er ook kennisevents en vakwedstrijden op de beursvloer moeten plaatsvinden.

Meer info op de website van de beurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


De Jonge: ‘We moeten het hebben van de hoe-dan-welmensen’

Bouw­Beurs ver­plaatst naar sep­tem­ber 2021

Online platform BouwBeurs gelanceerd


Naar archief >