Ga naar hoofdinhoud

Totalis sluit zich aan bij VSB


Totalis, specialist in steigerbouw, straal- en conserveringswerkzaamheden en drone-inspecties, is per 1 juni lid geworden van sectie Steigerbedrijven de Vereniging van Steiger-, hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB).

Bij deze sectie zijn bedrijven aangesloten die zich richten op het monteren en demonteren van steigers, fabrikanten, leveranciers en verhuurbedrijven.

Totalis ((een afkorting van Total Industrial Support) is een multidisciplinaire serviceorganisatie voor de bouw,(petro-)chemische industrie, energiecentrales en foodsector. Tot de vakgebieden behoren steigerbouw, rope access, laserreiniging, straal- en conserveringswerkzaamheden, isolatie en drone-inspecties.

De verschillende disciplines worden gecombineerd tot oplossingen op onderhoudstechnisch gebied. Om toe te kunnen treden tot de VSB, is Totalis getoetst aan de eisen die in de VSB Waarborgregeling worden gesteld.

Met deze regeling wordt aantoonbaar gemaakt dat een VSB-lid veilig werkt, kwaliteit levert, integer en betrouwbaar is en zich opstelt als een waardig en gewaardeerd collega in de markt. Een waarborg dus voor kwaliteit, veiligheid en deskundigheid.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van VSB ontving Lei Ubachs, directeur van Totalis, het officiële VSB Waarborgcertificaat uit handen van VSB-voorzitter Frank Klessens (zie foto).

VSB

De VSB telt met leden, partners en erkende opleiders inmiddels circa 75 bedrijven. De leden alleen al vertegenwoordigen een geschatte jaaromzet van 800 miljoen euro. De breed georiënteerde achterban van de VSB streeft één gemeenschappelijk doel na: het bieden van een veilige werkplek op hoogte.

Verdeeld in drie secties van montagebedrijven, fabrikanten, leveranciers en verhuurbedrijven, wordt het complete scala van arbeidsmiddelen en producten vertegenwoordigd.

Van stalen steigers, rolsteigers, ladders, trappen, hefsteigers, bouwliften, hoogwerkers, hangbruginstallaties, betonbekistingen, ondersteuningsconstructies en gevelonderhoudsinstallaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Cibap-studenten decoreren muur in Meppel

Hooghoed nieuwe voorzitter Vakgroep Glas

Vijfde Kwastendag trekt ruim dertig geïnteresseerden

Tweede mbo-opleiding Glaszetter met elf deelnemers

Flinke bonus levert (nog) geen nieuw personeel op


Naar archief >