Ga naar hoofdinhoud

Technodagen schotelen schilders kennissessies voor


Schilders die beukende beats verwachten komen op de Technodagen bedrogen uit. Wat zij bij deze nieuwe reeks aan evenementen wel krijgen voorgeschoteld: kennisoverdracht over een keur aan onderwerpen in hun werk, maar nadrukkelijk níét over verf.

De Technodagen, vijf in totaal, zijn een initiatief van de Verfsterk Groep, waarin onder meer verfgroothandel VVBHUSAN en Sikkens Zuid Oost samenwerken.

Thema’s die aan bod komen zijn onder meer: ‘We hebben handjes tekort, hoe kan ik mijn rendement verbeteren?’, ‘Goed licht geeft een prettige werkomgeving en is met led ook spaarzaam’, ‘De juiste klimmaterialen gebruiken werkt minder belastend, leef de juiste regels na om veilig te werken’ en ‘De juiste apparatuur kiezen voor een goede ondergrondvoorbereiding’.

De informatieve bijeenkomsten worden gehouden bij verschillende opleidingscentra, omdat hier de schilders van de toekomst worden opgeleid. Ook deze studenten zijn van harte welkom, benadrukt de organisatie. Tot de fabrikanten die hun medewerking verlenen behoren Festool, WSB Wagner, Flextools, Veeneman, Graco, Wienese, Trivec en Kränzle.

De Technodagen worden behouden in Brabant en Limburg. Wie erbij wil zijn, kan zich op deze website aanmelden bij een van de deelnemende locaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Nieuwe brochure ‘RGS voor opdrachtnemers’

Eerste Kamer vraagt om uitstel Wkb

Video | Blije gezichten op de beursvloer

Video | Op zoek naar nieuwe snufjes in Nijkerk

Schilderpensionado’s krijgen in oktober meer geld


Naar archief >