Actueel

Talen-medewerker fietst voor goed doel

Assistent-uitvoerder Albert van Vendelo van Talen Vastgoedonderhoud beklimt in september per racefiets de beroemde Franse berg Mont Ventoux. Hiermee wil hij geld inzamelen voor kankerbestrijding.

De tocht van 26 km naar de top op 1.909 meter is een initiatief van Stichting Mont Ventoux waarbij deelnemers, individueel of in teamverband, geld ophalen. Onder het motto ‘groot verzet tegen kanker‘ beklimmen fietsers, handbikers, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux.

De Mont Ventoux is een berg in het departement Vaucluse in het zuiden van Frankrijk, gelegen op zo’n twintig kilometer ten noordoosten van Carpentras. Bekend van onder andere de Tour de France.

De Mont Ventoux

Op 5 en 6 september zal Albert samen met zijn schoonzoon de berg beklimmen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een door hen gekozen doel: Veluwse Wens Ambulance.

Momenteel is Albert druk met trainen door onder andere deel te nemen aan diverse toertochten. Zo kan hij een goede conditie opbouwen. De link naar zijn sponsorpagina is: Albert van Vendelo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.