Actueel

Symposium NEN 2767 ‘Conditiemeting’

1

 

Op 7 juni 2018 organiseert NEN een Symposium over NEN 2767 ‘Conditiemeting’ op de RDM campus te Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op de laatste ontwikkelingen rondom NEN 2767.

 

NEN 2767 ‘Conditiemeting gebouwde omgeving’ is de norm voor conditiemeting. Het is de objectieve inspectiemethodiek waarmee de technische conditie van vastgoed, infrastructurele objecten en openbare ruimte kan worden vastgesteld (NEN 2767-1). Daarnaast bevat de norm een overzicht van beheerobjecten, elementen en bouwdelen en de mogelijke gebreken (NEN 2767-2 en NEN 2767-4-2). Een inspectie volgens NEN 2767 vormt de input voor de meerjaren onderhoudsbegroting en daarmee afwegingen op hoger managementniveau.

 

Voor wie?

De bijeenkomst over conditiemeting is interessant voor iedereen die werkzaam is in de sector beheer en onderhoud voor vastgoed, infrastructurele objecten en openbare ruimte. ‘Asset owners’, ingenieursbureaus (inspectie), software leveranciers en onderhoudsaannemers zijn allemaal belanghebbenden in het gebruik en verdere ontwikkeling van deze norm. Naast de implementatie van de norm in de organisatie zal er ook uitvoerig ingegaan worden op toepassing ervan in onder andere contracten, benchmarking, risicosturing, etc.

 

Meer informatie

Aanmelden voor deze informatiebijeenkomst kan via de link van NEN Evenementen. Voor informatie: neem contact op met NEN- Evenementen, e-mail: evenementen@nen.nl.

 

In de uitgave van SchildersVakkrant nummer 1 van dit een interview met de NEN-commissie over doel en functie van NEN-2767.

 

 

1 reactie op “Symposium NEN 2767 ‘Conditiemeting’

  1. Vincent Hurenkamp schreef:

    Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.