Actueel

Succesvolle BouwBeurs in video’s

De BouwBeurs, die vorige week in Utrecht gehouden werd, ontving ruim 75.000 bezoekers en is daarmee zeker een succes geworden. De grote verffabrikanten blijven al een paar edities lang weg, waardoor er weinig schilders waren. Wie toch een indruk van de beurs wil krijgen kijkt naar de reportages die onze collega Tijdo van der Zee van Aannemervak maakte.

Dag 1 was dit jaar dé studentendag. En studenten en scholieren kwamen ook, in grote getale. Het eerste dagjournaal ging daar dan ook over:

De tweede dag koos Tijdo voor het onderwerp renovatie en energietransitie, hét belangrijkste thema in de bouw van het moment:

Op de bouwbeurs ook tal van producten die de veiligheid van de mensen op de bouwplaats moet bevorderen. Tijdo dook menige noviteit op:

Zijn Nederlandse bouwers nog een beetje trots op het werk dat ze maken en op hun eigen vak? Tijdo vroeg het ze op dag 4:

Over digitalisering, waarom dat sneller zou moeten gaan, maar misschien ook wel te snel gaat, ging het laatste dagjournaal van de BouwBeurs door Tijdo van der Zee:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.