Studenten aan het schilderen met 250 pakketten • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Studenten aan het schilderen met 250 pakketten


Verhuurder van studentenwoningen DUWO heeft 250 schilderpakketten uitgedeeld aan studentenhuizen. Om de studenten te ondersteunen in het vele thuiszitten en te bedanken voor de vele initiatieven die studenten in deze tijd nemen. Aan de actie is nog een wedstrijd verbonden.

De verhuurder beheert in totaal 33.000 woningen, met name in de grote studentensteden. De pakketten werden toegekend op basis van inschrijving. Ze bevatten alles wat nodig is voor een schilderbeur: afplakmateuraal, kwasten, rollers, bakjes en uiteraard de benodigde verf in de vooraf opgegeven kleur. De interesse onder de studenten was nog groter, maar bij 250 vond de verhuurder het wel welletjes.

Veel studenten gaan met de verf vooral de gezamenlijke ruimten aanpakken: gangen, keukens, huiskamers. Onder de plannen zijn ‘gewone’ schilderbeurten maar ook plannen voor complete muurcreaties. Duwo heeft een wedstrijd aan de actie verbonden: studenten sturen ‘ervoor’ en ‘erna’ foto’s in. Wie het mooiste resultaat heeft wint een zogenaamde ‘Deep Cleaning’: een grondige schoonmaak door professionals. Dat wel pas op een moment dat dat volgens de RIVM-richtlijnen is toegestaan,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.