Actueel

Storch wil Nederland veroveren

Marktleider in Duitsland, marktleider in België, maar niet in Nederland. Daar moet hoog nodig verandering in komen, vinden ze bij Storch. Daarom schreef het Duitse bedrijf in non-paint-artikelen een prijsvraag uit tijdens de SGA Dagen.

De Grote Vraag: hoelang kun je een verfroller bewaren in de nieuwe Freshbox van Storch? A. drie dagen, B. drie weken of C. drie maanden? Het juiste antwoord: C!

Dit antwoord werd liefst 280 keer gegeven en al die formulieren gingen in de grote grabbelton, waaruit de drie winnaars werden getrokken. M. Rovers van onderhoudsbedrijf Elk uit Nijmegen werd eerste en won 500 euro, de nummers twee en drie – respectievelijk Bremer Schilders te Oosterend en B. Rijkers Schilderwerken te Eersel – kregen beiden 250 euro bijgeschreven. De prijsjes kunnen worden verzilverd bij Storch, dat met zijn eigen merk ook de grootste wil worden in Nederland.

Eisma’s Schildersblad schreef eerder dit jaar een verhaal over de ambities van Storch in Nederland. Zie www.schildersvak.nl/vakblad/eismas-schildersblad-nummer-5-2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.