Actueel

Start van SchildersVAKTV

Er is al veel op het kanaal te zien, en vanaf deze maand komten er regelmatig nieuwe video’s bij: het youtube-kanaal van de redacties van SchildersVak.nl, Eisma’s Schildersblad en SchildersVakkrant: SchildersVAKTV. Alle reden om eens een kijkje te nemen en je alvast op het kanaal te abonneren.

Nog eens terugkijken naar de projecten die vorig jaar of het jaar daarvoor genomineerd waren vooor de de Nationale SchildersVakprijs? Nagenieten van de beursverslagen van de SGA Vakdagen van vorig jaar of zelfs van 2016? Het kan op SchildersVAKTV.

Ook zijn er video’s te zien van de innovaties die een groot aantal verf- en non-paintbedrijven vorig jaar op de de markt introduceerden. Daarnaast toont SchildersVAKTV bedrijfsvideo’s die ons zusterbedrijf Eisma Content Marketing maakte voor verschillende schildersbedrijven.

Inititatiefnemer, SchildersVAK.nl-hoofdredacteur Jan Maurits Schouten: ‘Videokanalen zij een steeds belangrijker en volwaardiger medium aan het worden, zeker voor jongere schilders. Een film kan snel heel veel informatie overbrengen. Wij, als vakjournalisten, willen graag daar zijn waar de schilders hun informatie halen om hen te informeren over het nieuws in de branche. Vandaar dit initiatief.’

In de loop der tijd produceerden de redacties van Eisma’s Schildersblad en SchildersVAKTV al veel video’s. Die zijn (en worden) nu bij elkaar gebracht op dit kanaal. Maar de ambities voor 2018 reiken veel verder. Schouten: ‘We gaan dit jaar ook video’s speciaal voor SchildersVAKTV maken. We willen van ons Youtubekanaal een volwaardig journalistiek medium maken.’

Op het youtube-kanaal kun je je abonneren (via de rode kniop ‘abonneren’). Je krijgt dan een update telkens als er een nieuwe video is geüpload.

Bekijk SchildersVAKTV en abonneer je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.