Ga naar hoofdinhoud

SP&M Challenge 2: ‘Afplakken is niet voor de poes’


Wordt het een dikke kater of een slanke poes? En zien we een rat – zoals een lelijke eend in een zwaan kan veranderen – transformeren in een beeldig katje? Kijkt u vooral mee naar de tweede aflevering van de Spray, Paint & Masking Challege.

Kunnen De Spetters en Team Den Haag hun gedeelde koppositie vasthouden? En is Jouwkleur in staat de rode lantaarn over te dragen aan een van de tegenstanders? De opdracht Rembrandts Kat in deze tweede aflevering van de nieuwe competitie van SchildersVAKTV laat in ieder geval zien dat vakmanschap vereist is. De spuitmachine komt er aan te pas en elk team hanteert een eigen aanpak.

De Poezenkrant onthulde al eens dat Rembrandt niets met katten had, de vier teams die meedoen aan de challenge laten zien dat ze een geheel andere beleving hebben bij het huisdier. Want zien we daar nou een kat of een rat?

Strakke lijnen

Groot, klein, dik afplakken, dun afplakken en met welke tape dan? Het zijn uitdagingen waarvoor de vier teams staan. Jurylid Ruben van der Kruis: ‘Afplakken is niet voor de poes.’ Met zijn collega’s John Edens en Jeannine Saris let hij op strakke lijnen, overspray en of de teams binnen de tijd presteren.

De Spetters blijft het goed doen, maar voelt de hete adem in de nek van De ACG’tjes uit Tilburg. Terwijl het werken aan het mysterieuze schilderij dan nog moet beginnen… De spanning aan de top van de ranglijst neemt toe. En zien we daar Jouwkleur steeds brutaler solliciteren naar een podiumplaats?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Video | Kerk vol oude schildersverhalen

SchildersVAK Challenge: HoHo heer en meester

SchildersVAK Challenge 3 – uitzending 4

SchildersVAK Challenge 3 – trailer 4

SchildersVAK Challenge 3 – uitzending 3


Naar archief >