Actueel

Simonis Verf verkoopt Copperant

Vanaf 16 juli start Simonis Verf met de verkoop van het volledige Copperant-assortiment. Als premiumlocatie is gekozen voor de Zichtenburglaan 21 in Den Haag. Hier staat vanaf die datum een Copperant kleurmengsysteem.

De overige 8 Simonis-vestigingen in Zuid-Holland zijn een Copperant verkooppunt.

“De samenwerking tussen van Simonis Verf en Copperant is tot stand gekomen door toenemende vraag naar groene verf”, aldus Hans Eggelmeijer directeur Verkoop Simonis Verf.

“Een aantal van onze klanten focussen zich zelfs al op groen en duurzaam schilderwerk. Maar ook bij opdrachtgevers en woningcorporaties kregen wij steeds regelmatiger vragen hieromtrent. Om pro-actief in te spelen op deze toenemende vraag zochten wij hiervoor een onderscheidende partner. Met Copperant hebben wij deze gevonden. We hebben dan ook alle vertrouwen in een prettige en succesvolle samenwerking!”

Op maandag 9 juli heeft het gehele salesteam van Simonis Verf een training gehad bij Baril Coatings in ‘s-Hertogenbosch. Naast uitgebreide productuitleg en een rondleiding in de fabriek, hebben ze ook zelf de verf kunnen uitproberen. De komende weken zullen alle binnendienst medewerkers nog een 1 op 1 training krijgen over het productassortiment van Copperant.

Op de foto Danny Rijken, sales manager van Copperant (links) en Hans Eggelmeijer, directeur Verkoop Simonis Verf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.