Actueel

Sikkens-teams langs de steigers

1
All-round Schildersbedrijf Van Kerkhoff wordt verrast door Guy Molenaar en Maarten Verdult van Sikkens.

 Vijftig teams van Sikkens Bouwverven hebben op maandag 14 mei schilders door heel Nederland op de steigers opgezocht om hen in het zonnetje te zetten.

Al deze teams bestonden uit twee personen: een Sikkens account manager en een collega van het AkzoNobel-kantoor in Sassenheim.

In totaal bezochten zij 400 schildersploegen op locatie in 150 plaatsen. Tijdens deze steigerbezoeken werden schilders enthousiast gemaakt voor het verfmerk Sikkens en ontvingen zij lekkere versnaperingen en een ‘kraskaart’ voor een’ altijd-prijs’ die ook direct werd uitgereikt. Zo ook de hoofdprijs, een DAB+ Radio, die elk Sikkens-team op deze zonnige dag weggaf.

Tevens was er tijd voor een praatje met de schilders over hun vak, wat zeer leerzaam was voor de AkzoNobel-kantoormedewerkers uit Sassenheim, die normaliter niet bij de schilder op de werkplek komen. “Kortom een win-win voor iedereen. En vooral veel enthousiaste schilders”, zo kijken de medewerkers van Sikkens tevreden terug op de actie.

De werknemers van Jeurissen Schilderwerken uit Huissen worden in het zonnetje gezet door o.a. Frank Schiphorst ( in oranje hesje) van Sikkens Center Gelderse Poort.

 

 

1 reactie op “Sikkens-teams langs de steigers

  1. Richard Sluis schreef:

    Vindt dat Sikkens laatste jaren wel veel kopieert van anderen. ( reclames op radio/bezoekacties e.d) Heb zelfs vernomen dat ze deze datum naar voren hebben gehaald om zo maar Wijzonol voor te blijven met hun Happyday. Beter goed gejat dan slecht verzonnen zullen we maar bekrompen denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.