Actueel

Op de Nationale Schildersdag van Sigma reikte het verfmerk maar liefst vier prijzen uit. De stoerste, knapste, netste en vrolijkste vakbroeder- danwel zuster ontvingen gisteren een trofee.

In de categorie ‘vrolijkste’ streek Robin Hoffman uit Losser met de eer. Tweede werd Nick van Driel uit Berlicum, derde Nijmegenaar Nicky Walterbos. In de afdeling netste schilder ontving Jan Brugman, werkzaam bij De Variabele, de meeste stemmen van zijn collega’s. Hij liet Iris van Eijk uit Haaren en Gerard Heerink achter zich. De top drie van stoerste schilders bestond uit louter vrouwen: respectievelijk Lydia Bouwer (onderhoudsschilder bij Mevrouw Schutte & Dochters), Friezin Johanna van der Velden (werkzaam bij Logchies) en Luka van Luka Schilderwerken uit Vleuten.

Onweerstaanbare hoogglans-smile

Tot slot kon gestemd worden op de knapste schilder en dat leverde een erepodium op met de mooiboys Rien Ströhmeijer uit Dordrecht, hij beklom de hoogste trede, zilveren medaille-winnaar Janno Hof van Lenferink Schilders (‘onweerstaanbare hoogglans-smile’) en Conner de Ridder uit Zwolle die het brons greep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.