Actueel

SGA-vakdagen van start videojournaal dag 1

1

De belangrijkste beurs voor de schildersbranche, de SGA Vakdagen/Verticaaldagen in Gorinchem, is gisteren zijn eerste dag in gegaan. ‘technisch weer’ zorgde voor een nog niet al te hoge opkomst, maar de sfeer zit er in.

Uiteraard zijn de redacteuren van Eisma’s Schildersblad en SchildersVakkrant ook op de beursvloer om in hun bladen verslag te doen van het beursnieuws. Maar ook dit jaar is SchildersVAKTV weer sneller. Redacteur Fleur Huijs maakt elke dag een vrolijk verslag van wat haar opvalt. Houdt dus tot en met vrijdag deze site (SchildersVAK.nl) of ons YouTube-kanaal (SchildersVAKTV) in de gaten.

De beurs in Gorinchem is afgelopen jaar van eigenaar veranderd. Dat heeft tot een paar veranderingen geleid. Zo is parkeren niet langer gratis. En het beursplan is een kwartslag gedraaid, waardoor veel exposanten niet op hun ‘vertrouwde’ plekje staan. Ook is het idee nu helemaal losgelaten dat iedereen zoveel mogelijk hetzelfde soort stand heeft. Dat heeft bij een paar exposanten tot veel creativiteit en bijzondere presentaties geleid. Zoals bij de exposanten Kip Tape en Trimetal, die met een ‘Beurscommercial’ in Fleurs dagverslag staan.

  

1 reactie op “SGA-vakdagen van start videojournaal dag 1

  1. Theo Hofste Schilderwerken schreef:

    Parkeergeld belachelijk waar komen we voor? 5 euro voor 3,5 uur parkeren, nooit weer!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.