Actueel

Schuren en stofvrij werken op demodag Koster

Koster Werkplaatstechniek in Steenwijk organiseert op 16 februari a.s. een demodag. Schilders en andere bouwvaklieden  kunnen hier de nieuwste trends ontdekken op het gebied van schuren, stofvrij werken, klimmaterieel en elektrisch- en pneumatisch gereedschap.

In de uitgebreide showroom aan de Lange Baan 27B is tussen 13.00 uur en 20.00 uur van alles te zien en te beleven. Tijdens de demodag houden een groot aantal vertegenwoordigers van gereedschapsmerken demonstraties en profiteren klanten van scherpe aanbiedingen en extra kortingen. Bovendien maken bezoekers kans op mooie prijzen tijdens een verloting.

Het bedrijf Mirka laat diverse schuurtechieken zien en er zijn doorlopend demonstraties van CMT frees- en zaaggereedschappen. De vertegenwoordigers van Airbo en Starmix laten zien hoe er stofvrij gewerkt kan worden. 

Er zijn diverse elektrische gereedschappen van Mafell, Milwaukee en Lamello te zien en de bezoeker krijgt op vakkundige wijze voorlichting en demonstraties over de mogelijkheden van de apparaten.

Er zijn trappen, ladders en steigers van Little Jumbo, werkverlichting van Tab, tackers en hechttechniek van Kitpro en mobiele kantenaanlijmers van Adamik.

Al sinds 2004 weten talloze zzp’ers, onderhouds-, klus- en bouwbedrijven de weg te vinden naar de uitgebreide winkel van oprichter Jan René Koster en compagnon Emile Boer. “Recent hebben we ook het pand achter het huidige bedrijfspand erbij gekocht, en we gaan dit jaar de showroom nog verder uitbreiden”, vertelt Koster.

Belangstellenden zijn op de demodag welkom tussen 13.00 en 20.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.