Schlette aan de slag bij OnderhoudNL • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Schlette aan de slag bij OnderhoudNL


Catharine Schlette is als management assistent Onderwijs Expertise Centrum (OEC) aan de slag gegaan bij OnderhoudNL Opleidingen. Daarmee versterkt ze het team dat verder uit Aad Buller, Henk de Vlieger, Mark Hulsen en Wilbert Teunissen bestaat.

Schlette gaat ook een deel van de administratieve ondersteuning van OnderhoudNL Trainingen voor haar rekening nemen. “Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt van detailhandel tot semi-overheid, maar altijd in de rol van ondersteuner. Afgelopen jaar heb ik de stap genomen om een andere functie te bekleden. Ik heb dat jaar in elk geval geleerd dat ik ‘gewoon’ weer een fijne plek moest gaan zoeken in mijn eigen functie; waar ik plezier uit de werkzaamheden en verantwoordelijkheden haal en kan doen waar ik goed in ben”, vertelt ze.

“Ik ben zelf leergierig en vind het leuk om mezelf te blijven ontwikkelen. Daardoor is de brug naar OnderhoudNL Opleidingen snel geslagen”, zegt Schlette.

“Het is voor mij een uitdaging om mensen te enthousiasmeren om iets te doen wat ze leuk vinden. Of om dat wat ze leuk vinden nóg meer glans te geven.”

“Met heel veel plezier en zin wil ik mijn steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van OnderhoudNL Opleidingen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Schilders hebben weer cao tot oktober 2025

OnderhoudNL wil (veel) meer geld voor vakscholen

CAO-onderhandelingen gestart tussen OHNL, LBV, FNV en CNV

Exposanten gezocht voor Masters of Maintenance

Schilderwerk lonkt voor windturbines op zee


Naar archief >