Schilderswereld in coronatijd: vlog 5 en 6 • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Schilderswereld in coronatijd: vlog 5 en 6


Buitendienstman Danny Rijken zit nu al een maand binnen en ontdekt de mogelijkheden van het beeldbellen. Sjoerd van der Pol, bijgenaamd De Vloggende Vakschilder, staat heerlijk te schilderen in Ellecom.

Beide heren gaven gehoor aan de oproep van SchildersVAKTV, ons YouTube-kanaal om een korte vlog op te sturen naar schildersvakkrant@eisma.nl om te laten weten hoe het met je gaat. Dat dat een simpel filmpje van een seconde of twintig mag zijn dat je ongemonteerd naar ons kunt opsturen was aan Van der Pol niet besteed: die maakte een nogal hilarisch filmpje vol met visuele effecten. Wel jammer dat hij niet erg goed te verstaan is.

Wie de Vloggende Vakschilder wil volgen kan het best zijn pagina op Facebook liken.
Wat dat betreft heeft Danny Rijken, technisch verfadviseur van Copperant, het beter begrepen. Hij liet zijn dochter een video schieten van hemzelf op zijn werkplek: noodgedwongen zit deze buitendienstman vanuit de huiskamer de schilderswereld te bedienen.

Het tekent de tegenstelling tussen de mensen die het werk mogen uitvoeren en de mensen die als beroep hebben die mensen weer te ondersteunen. Momenteel, en zeker met dit mooie weer, lijken de schilders op de steigers even het betere stuk van de taart te krijgen. Wil je ook laten weten hoe het met je gaat in deze coronatijd? Stuur ons je filmpje, naar schildersvakkrant@eisma.nl.


Het aantal vlogs en reportages over de schilderswereld in coronatijd loopt behoorlijk op. Hier onder de complete playlist:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Schilderswereld in coronatijd: Vlog 3 en 4

Schilderswereld en corona, vlog 2

Betere Schilder en Copperant werken samen


Naar archief >