Schilderswereld in coronatijd: Vlog 3 en 4 • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Schilderswereld in coronatijd: Vlog 3 en 4


De werkzaamheden verdelen tussen de kwast en de kinderen. Zo komt Richard Hoogstraten zijn dagen door. Robert van Büseck constateert grote drukte in al zijn groothandels. Maar wel op 1,5 meter afstand.

Zowel Hoogstraten als Van Büseck reageerden op onze oproep om een korte vlog te maken over hoe het je vergaat in deze vreemde tijden en die te delen met de branchgenoten via SchildersVAKTV. Richard Hoogstraten is zelfstandig schilder en onderhoudsadviseur met zijn bedrijf Blauw Vlas, hij stuurt zijn vlog vanuit Meppel, waar hij aan een schildersproject werkt:

Volkomen toevallig komt ook de andere vlog uit dezelfde Drentse plaats, uit de vestiging van Olijslager in Meppel, namelijk. Robert van Büseck, directeur-eigenaar van dit grote noord-Nederlandse groothandelsbedrijf vertelt over de drukte in zijn zaak. En geeft het woord aan zijn medewerker Wouter Steenbergen om de klanten die naar de vestigingen komen op te roepen om alle rivm-voorschriften serieus te nemen, met name het 1,5 meter afstand nemen:

Ook een vlog opnemen? Doe dat dan het liefst, zie Van Büseck, met de camera horizontaal in de hand. En stuur hem bij voorkeur via wetransfer naar schildersvakkrant@eisma.nl of per what’s app naar Jan Maurits Schouten, hoofdredacteur van deze site: 0631768824


Hieronder de playlist met alle vlogs en video’s over de Schilderswereld in coronatijd:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Schilderswereld in coronatijd: vlog 5 en 6

Schilderswereld en corona, vlog 2

Groothandels komen met eigen non-paintmerk


Naar archief >