Schilderswereld en corona, vlog 2 • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Schilderswereld en corona, vlog 2


De oproep van SchildersVAK.nl en SchildersVAKTV om vlogs in te sturen, zodat we in de schilderswereld over elkaar blijven horen, vindt gehoor. In vlog vertelt Ernst de Nobel dat hij het drukker heeft dan ooit.

En dat deze directeur-eigenaar van EcoSchilderWerk in Den Haag alle reden ziet om met zijn toch al in duurzame verf geïnteresseerde klanten door te praten over gezonder en duurzamer leven.

Ernst gaf gehoor aan een video-oproep van hoofdredacteur Jan Maurits Schouten aan de hele schildersbranche om vlogs in te sturen: korte filmpjes met de telefoon geschoten, liefst in 1 shot, van een seconde of twintig, dertig waarin je vertelt hoe het (zakelijk en persoonlijk) met je gaat op het werk, alleen op kantoor, in de bezorgbus, op je thuiskantoor, in de fabriek of waar ook in de Schilderswereld. Inzendingen zijn nog steeds welkom. Bij voorkeur via wetransfer naar schildersvakkrant@eisma.nl.

De eerste Vlog kwam uit Hoorn: Laurens Wessels, die bekommerd is over de pensionado’s onder zijn klanten en zijn mondkapjes doneerde aan het plaatselijke ziekenhuis.


Bekijk hier de oproep van Jan Maurits Schouten, die voornamelijk vanuit de ‘master bedroom’ probeert schilders van informatie te voorzien.

Vorige week toog Schouten er overigens met de camera op uit en maakte hij deze reportage bij vier verschillende schilders:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Mondkapjes en quarantaine toegevoegd aan coronaprotocol

Adaptics test schilders thuis (en snel) op corona

Ondernemersorganisaties: ‘Help een tweede lockdown voorkomen’

Coronaproof werken met toevoeging in RI&E

‘Scherm tussen bestuurder en bijrijder mag niet’


Naar archief >