Actueel

SchildersVAKTV: veel onderwijsnieuws

In Hengelo heeft de Schildersvakopleiding, samen met Bouwschool Twente, een voormalige pompenfabriek van Stork gekocht en gerenoveerd. En in Hardenberg komt een nieuwe Schildersvakopleiding. Donderdag komt een nieuwe aflevering van ‘Groot Vastgoedonderhoud gevraagd’ online.

Arend Zanting van Schildersvakschool Zwolle is de kwartiermaker in Hardenberg. Hij laat de kijkers alvast zien in welk pand er ruimte wordt gehuurd voor de winterscholing van 2019 voor de nieuwe vestiging. Op 4 februari aanstaande gaat hij hier geïnteresseerde schilderondernemers ontvangen. Zijn enthousiaste verhaal zie je hier:

Bert Hooijsma is maar wat trots op de nieuwe vestiging van Schildersvakopleiding Hengelo. Samen met Bouwschool Twente werd fors geïnvesteerd in aankoop en renovatie van de prachtige oude fabriek. In dit Techniekhuis Twente komen alle bouwdisciplines én het roc van Twente samen:

Op donderdag, eens in de twee weken, publiceert SchildersVAKTV een nieuwe aflevering in de serie ‘Groot vastgoedonderhoud gevraagd, hoe pak jij dat aan?’ De serie kun je zelfstandig kijken. Hij sluit aan op de opleiding Technisch adviseur vastgoed van Nimeto Utrecht. Aflevering 2 verschijnt donderdag, zie hier de playlist:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.