Actueel

Ook deze week weer nieuwe video’s op ons YouTube-kanaal. Uiteraard aandacht voor de start van de inschrijving voor de Nationale SchildersVakprijs 2019. Verder waren we erbij in Zutphen en leren we ijverig door over vastgoedonderhoud.

We zijn al aan de een-na-laatste aflevering toe van de serie ‘Groot vastgoedonderhoud gevraagd, hoe pak jij dat aan?’, een lesserie die we maakten in samenwerking met Nimeto. Eigenlijk ten behoeve van de opleiding vastgoedadviseur, maar interessant voor iedereen die bezig is met RGS. In aflevering 9: voor de definitieve plannen gepresenteerd worden eerst even met elkaar sparren over alle details:

En dan: ja mensen, het is begonnen: vanaf heden kunnen jullie je mooiste projecten aanmelden voor de Nationale SchildersVakprijs. Tot de deadline, 1 september, gaan wij dat nog heel vaak zeggen. Want het is gaaf om mee te doen. Zie maar, deze video zegt het allemaal:

Ja, we waren vorige week ook in Zutphen, bij de Schilderspraktijkdag van Linova. Een bijzonder event waar heel veel te zien was. Blijkt wel uit deze reportage:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.