Actueel

Deze week drie nieuwe video’s op ons YouTube-kanaal SchildersVAKTV. Een nieuwe aflevering van de vlogs van Alger van Maaren over schilders en sociale media, een bezoek aan Laboratorium Burema Schildersbedrijf en hoe Jan Baatje prachtig werk kreeg dankzij de Siberische Beer.

Schilder Jan Baatje wilde namelijk net aan de buitenboel van een oude schoolmeesterswoning in Nieuwebildtzijl beginnen, toen de ijskoude oostelijke wind opstak. Maar dat kwam eigenlijk wel uit, want binnen moest een historische vergaderkamer worden omgebouwd tot cursusruimte. Een prachtklus.

Bas Burema neemt ons mee naar ‘Laboratorium Burema Schildersbedrijf’, zijn eigen woning, waar hij op verschillende plaatsen met verschillende verven experimenteert. In deze aflevering: de gangkast, alweer een tijdje geleden geschilderd in een watergedragen hoogglanslak. Wat vindt Bas van het resultaat?

Alger van Maaren, gespecialiseerd in het inzetten van social media en dan met name voor schildersbedrijven, legt in deze nieuwe vlog uit wat een ‘online strategie’ is: wat moet je weten en bepalen om richting te geven aan je zakelijke posts?

SchildersVAKTV is een initiatief van de redacties van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl. Het is een YouTube-kanaal waar we wekelijks nieuwe video’s uploaden, bedoeld voor professionele schilders/onderhoudsbedrijven.

Abonneer je op ons kanaal, en krijg een notificatie bij elk nieuw filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.