Actueel

We verwelkomen de 400ste abonnee op SchildersVAKTV, ons YouTube-kanaal dat vorig jaar begon en nu 187 video’s online heeft staan. Deze week: verslag van het NK schilderen in Hengelo.

Binnenkort staan leerlingen van ruim 30 beroepsgroepen tegen elkaar te strijden in Ahoy te Rotterdam. Maar veel beroepsgroepen kiezen ervoor om hun wedstrijden, georganiseerd door Skills Heroes, op een locatie te organiseren. Roc Twente, in Hengelo, was ook dit jaar gastheer van een flink aantal Nationaal Kampioenschappen. Waaronder die van de schilders, die werd gehouden in het nieuwe Techniekhuis, dat pas gereedkwam in de oude pompenfabriek van Stork in Hengelo (Overijssel).

Het YouTube-kanaal SchildersVAKTV brengt elke week nieuwe, relevante, journalistieke video’s voor, met en over de schildersbranche. SchildersVAKTV wordt gemaakt door de redacties van SchildersVAK.nl, SchildersVakkrant en Eisma’s Schildersblad. Wie zich aboneert op het kanaal (kwestie van klikken, kost niets) en op het ‘belletje’ klikt, krijgt telkens een ‘notificatie’ als er een nieuwe video online staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.