Ga naar hoofdinhoud

SchildersVakprijs in de startblokken voor hybride event


Wij staan weer in de startblokken voor de Nationale SchildersVakprijs. U ook? De inschrijving sluit pas op 1 september, maar wij vragen u nu alvast na te denken over het project waarmee u dit jaar mooie sier wilt maken. Heeft u het al gerealiseerd? Stuur het dan begin juni direct in.

Wie volgt Dofine uit Winschoten op en wint dit jaar deze felbegeerde trofee?

De glazen bol waarin we met z’n allen kijken is nog steeds enigszins troebel. Wat wij wél weten, is dat we – samen met onze sponsoren – kwaliteitsschilderwerk ook dit jaar weer belonen en wel op 30 november. Dan zullen de winnaars van de Nationale SchildersVakprijs bekend worden gemaakt tijdens een hybride event: net als vorig jaar thuis te volgen via een livestream, maar ook ouderwets op locatie. Waar, dat vertellen we later. Wilt u die avond live meemaken? Dan moet u in ieder geval een project inzenden. Dat kan vanaf begin juni via de website www.schildersvakprijs.nl.

Drie categorieën

Heeft u een nieuwbouw- of renovatieproject onder handen dat er mag zijn? Een supermooie onderhoudsklus in het vizier? Een bovengemiddeld decoratie- of restauratieproject afgerond? Doe dan mee met de Nationale SchildersVakprijs 2021. Voorwaarde: het werk moet zijn uitgevoerd tussen 1 september 2020 en 1 september 2021. In drie categorieën zijn prijzen te winnen: Onderhoudsschilderwerk; Nieuwbouw- en Renovatieschilderwerk; Decoratie- en Restauratieschilderwerk. Vervolgens is er de Overallprijs voor het mooiste schilderproject van het jaar, de Publiekprijs en de Klanttevredenheidspluim (aan de hand van beoordelingen van opdrachtgevers).

Wees goed voorbereid

Deelname begint met vaktrots. Laat met een project zien wat uw bedrijf in huis heeft. Dat kan een klein woonhuis zijn of een groot appartementencomplex, een project met beperkt budget of een werk waar het allemaal wat mocht kosten; dat maakt niet uit. De prijs beloont namelijk kunde en vakmanschap. Heeft u een project op het oog? Zorg er dan voor dat u straks over goede foto’s beschikt. Het liefst opnamen van vóór en na de metamorfose. Deze afbeeldingen zijn een belangrijke leidraad voor de vakjury. En denk vast na over uw motivatie voor inzending. Waarom zou uw project de Nationale SchildersVakprijs moeten winnen? Met deze voorbereidingen bent u er straks helemaal klaar voor om in te zenden.

Deelname aan de Nationale SchildersVakprijs is gratis. De sluitingsdatum voor inzendingen is 1 september. Meer informatie is begin juni te vinden op www.schildersvakprijs.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Opleiding Renovatie en Transformatie

Informatiesessie over SPOR op 21 november

Elk groep neemt bouwbedrijf Renshof over

Nutma Schilders naar Dokkum

ERM: ‘Geef erfgoed aandacht in partijprogramma’s ’


Naar archief >