Ga naar hoofdinhoud

SchildersVAK Challenge van start met oproep kandidaten


De inschrijving is geopend. Wie wil meedoen met de SchildersVAK Challenge, een tv-programma op het YouTube-kanaal SchildersVAKTV, moet zich, samen met een collega/maat/baas/leerling/leermeester/bevriend zzp-er nú inschrijven.

Jezelf aanmelden met je tweemans/vrouws team kan digitaal tot 20 oktober via deze link. De SchildersVAK Challenge is het vervolg op een vergelijkbare wedstrijd vorig jaar. Die was ook georganiseerd door SchildersVAKmedia, toen onder de naam Spray- Paint and Masking Challenge. Net als vorig jaar nemen een aantal teams van professionele schilders of leerlingen die dat willen worden het tegen elkaar op in een aantal spellen waarbij hun vaardigheden als schilder een grote rol spelen maar die toch anders zijn dan ze gewend zijn. Het winnende team krijgt 1000 euro om te verdelen plus een draagbare Graco airless spuitmachine.

Doorzettingsvermogen, creativiteit

De inschrijving staat open voor iedereen die als leerling of professional actief is in de schildersbranche. Zoals vorig jaar wel bleek is bijzondere lichaamskracht of uithoudingsvermogen niet vereist om te winnen (waarbij we de winnaars van vorig jaar, de ACG-tjes, niet te kort willen doen). Wel doorzettingsvermogen, creativiteit en de wil en het vermogen om de opdrachten zo perfect mogelijk uit te voeren.

Evenementehal

De eerste drie afleveringen, de voorronden van de SchildersVAK Challenge, worden opgenomen op 4 november, in de Evenementenhal in Gorinchem. Wie het geluk heeft om alle drie de rondes door te komen is daar dan de hele dag mee bezig. De finale gaat tussen twee teams en zal gespeeld worden op een andere dag.

De SchildersVAK Challenge heeft als doel om het schildersvak op een positieve en spannende manier over het voetlicht te brengen en zo, via een leuk programma op YouTube, promotie voor het schildersvak te bedrijven.

Inschrijven kan tot 20- oktober. Er kunnen maar zes teams meedoen. Bij een te groot aantal inschrijvingen moet dus geselecteerd worden. Meld je hier aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Video | Militair vliegtuig bij Mentor in goede handen

Video | Challenge nadert ontknoping

Wie gaan naar de Challenge-finale?

Vanavond deel 2 SchildersVAK Challenge


Naar archief >