Actueel

Schilders zingen over bouwvak

De ‘zingende schilders’ Wilbur Zitman en Mario Mulder van het Voorschotense schildersbedrijf Zitman & Co zijn opnieuw de studio ingedoken. Deze keer geen carnavalskraker, maar een lied over de bouwvakvakantie, meldt Omroep West.

In februari gooide het duo hoge ogen met het carnavalslied ‘Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand’, dat ongeveer 300.000 keer bekeken werd op sociale media. In het kader van de bouwvakvakantie schreven de twee schilders nu samen weer een lied: ‘Het is bouwvak’. Bekijk de clip en beluister de meezinger:

Mario Mulder is geen onbekende in de muziekwereld. De Haagse zanger werd bij het grote publiek bekend door zijn optredens in de TV-show Bloed, Zweet & Tranen. In de volksmond wordt Mario de ‘Haagse Hazes’ genoemd.

Zzp’er Mario werkt inmiddels meerdere jaren als schilder bij Zitman & Co, waarvan Wilbur Zitman de directeur is. “Toen ik een carnavalslied wilde maken, was Mario er meteen voor in”, legt Zitman uit. “Dat het lied zo’n succes zou worden en zelfs de landelijke media én in Duitsland en België het nieuws haalde, was ongelooflijk kicken.”

‘We hebben niet de illusie dat we met ons nieuwste lied over de bouwvak hetzelfde gaan bereiken, maar in drie dagen tijd heeft het nu toch alweer meer dan 11.000 views gehaald op onze eigen Facebookpagina. We hebben weer veel gelachen in de studio en bij de opname van de clip. Onze mensen hadden er heel veel plezier in”, aldus Zitman. “Dat zie je wel in de clip.”

Bron: Omroep West

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.