Actueel

Savantis-boek over RGS

Een leerboek voor studenten op mbo 4- niveau, maar ook geschikt als naslagwerk. Dat is de publicatie Keuzedeel Resultaatgericht samenwerken, die Savantis uitbrengt.

Het boek kwam tot stand in samenwerking met ROC Nijmegen en Deltion College. Het dient als lesmateriaal voor een keuzedeel over dit thema dat beide opleidingen gaan verzorgen.. Het lesmateriaal is ontwikkeld voor mbo-studenten, maar is ook zeer geschikt voor professionals die meer inzicht willen krijgen in RGS, aldus Savantis.

Het gaat om een bondig en compleet naslagwerk waarin de hele projectuitvoering aan bod komt, van begin tot eind. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden worden de verschillende fasen van het proces toegelicht. De teksten zijn kort en in eenvoudig te begrijpen taal en worden ondersteund met afbeeldingen en schema’s. Dat maakt het boek laagdrempelig. Het boek bevat ook praktijkopdrachten om praktisch met de theorie aan de slag te gaan en te ervaren hoe RGS in zijn werk gaat.

Het keuzedeel Resultaatgericht samenwerken (K0193) is gekoppeld aan de kwalificaties Gezel schilder (niveau 3) en Uitvoerder (niveau 4). Resultaatgericht samenwerken is niet het eerste keuzedeel dat Savantis oplevert voor de Schilderopleidingen. Eerder bracht Savantis al de volgende titels uit: Kleuradvies, Renovatiewerkzaamheden voor de schilder en Voorbereiding op niveau 2 schilder.

Deze en andere boeken zijn te bestellen via de webshop van Savantis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.