Actueel

Samenwerking Riwal en Shell Tapup

Riwal is een samenwerking met Shell TapUp gestart, een brandstofaftankservice die zich inzet om Shell GTL Fuel, een schoner alternatief voor diesel, meer toegankelijk te maken (ook op bouwplaatsen).

Shell GTL Fuel zorgt voor een betere luchtkwaliteit ten opzichte van conventionele diesel en draagt bij aan betere werkomstandigheden voor iedereen, stelt Riwal (verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers uit Dordrecht). Shell TapUp kan frequent langskomen en tankt direct in de hoogwerkers. 

De gebruiker kan ervan uitgaan dat de hoogwerker van Riwal nooit meer zonder brandstof komt te staan. Op deze manier vindt tanken altijd op een professionele en veilige manier plaats; dat scheelt tijd en gedoe met jerrycans of IBC’s op het bouwterrein, stelt het bedrijf.

Inzichtelijk brandstofverbruik 
De administratieve processen zijn volledig gedigitaliseerd: via een geijkte en gecertificeerde meter wordt het volume direct digitaal geregistreerd. 

Op deze manier wordt het brandstofverbruik per machine duidelijk inzichtelijk gemaakt en via Riwal automatisch verrekend.

Riwal

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een kennispartner en totaalleverancier voor klanten van klein tot groot in nagenoeg iedere branche.

Het bedrijf opereert in 16 verschillende landen, heeft 67 vestigingen met meer dan 2.200 medewerkers en beschikt over een verhuurvloot van meer dan 17.000 machines. Met 8 vestigingen in de Benelux biedt het een landelijke dekking in Nederland en België.

Naast het verhuren, onderhouden en verkopen van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en technische diensten voor machines. Riwal heeft eigen opleidingscentra met onder meer opleidingen voor operators en industriële toepassingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.