Samenwerking Infinity Repair en Repair Care • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Samenwerking Infinity Repair en Repair Care


Houtrot- en kozijnherstellers Infinity Repair en Repair Care gaan samenwerken, waardoor – volgens beide partijen – hun specifieke kennis en kunde wordt gebundeld en er een uitgebreider reparatiesysteem voor duurzaam kozijnbehoud ontstaat.

Door de samenwerking denken beide bedrijven een nog beter en duurzamer alternatief aan te kunnen bieden ten opzichte van nieuwe kozijnen in renovatie- en onderhoudsprojecten.

Repair Care is al jarenlang een begrip op het gebied van het duurzaam herstellen van met houtrot aangetaste kozijnen. Naast een breed productassortiment voor houtreparatie voor de professionele markt, biedt het bedrijf gecertificeerde opleidingen aan in het behandelen van
houtrot en -schade.

Daarnaast verzorgt Repair Care projectbegeleiding en advies en is het een vertrouwde samenwerkingspartner voor woningcorporaties. Het bedrijf is wereldwijd actief en marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland.

Infinity Repair legt de focus op aangetaste kozijnen. Vaak hoeft slechts 20 tot 30 procent van een aangetast kozijn te worden vervangen. In plaats van – zoals in de dagelijkse praktijk vaak gebeurt – het hele kozijnen te vervangen, heeft Infinity Repair een KOMO- en FSC-gecertificeerd totaalconcept ontwikkeld, waarmee aangetastte houten kozijnen kunnen worden gerepareerd middels een geprefabriceerd deelelement .

De ontwikkelde montagemethode is gestandaardiseerd en wordt met behulp van een freesmal uitgevoerd. Dit zorgt voor een makkelijkere verwerking en een hoogwaardige reparatie.


De uitvoering begint met het maken van een digitale opname van het kozijn en het vervolgens ontwikkelen van een geprefabriceerd deelelement, dat daarna met een gestandaardiseerd proces wordt gemonteerd aan het goede deel van het bestaand kozijn.

Op de foto v.l.n.r. Aldo Luinge (Repair Care) en Nico Heijmen (Infinity Reapir)Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Smits geeft groene ambities gestalte

Kleurrijke pigmenten voor Schildersvakopleiding Friesland

Harings fabeldier in Amsterdam schittert weer

Nimeto Experience als alternatief voor open dag

Eerste positieve test voor anti-covidverf


Naar archief >