Actueel

Riwal, de Dordtse verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, is uitgeroepen tot winnaar van de prijs voor klant- en marktbetrokkenheid in de grote finale van de European Business Awards, tijdens een exclusieve prijsuitreiking in Warschau.

 

Het bedrijf was een van de 12 categoriewinnaars, gevolgd door een laatste live jureringssessie, nadat de competitie vorig jaar begon met meer dan 112.000 bedrijven uit 34 landen.

Riwal was in december 2017 als een van de 2.898 bedrijven uitgeroepen tot ‘Ones to watch’ om vervolgens als een van de 289 nationale winnaars op 1 mei te worden geselecteerd voor de finale in de categorie voor klant- en marktbetrokkenheid.

Omni-channelstrategie

De jury heeft Riwal voor deze categorie geselecteerd omdat zij het beste innovatieve klantervaring in haar sector kan aantonen. Dit omdat zij alle groepen in haar potentiële markt betrekt, een krachtige USP toevoegt aan haar merk op basis van een geïntegreerde omni-channelstrategie, geavanceerde technologie en processen.

En metingen uitvoert die leiden tot specifieke prestatieverbetering en hooggeschoolde medewerkers binnen haar eigen organisatie en supply chain.

Meer dan 450 succesvolle zakelijke leiders uit heel Europa kwamen samen in Warschau tijdens het tweedaagse evenement. Norty Turner, CEO van Riwal,  is trots op het winnen van de award.  “Het is een belangrijke erkenning voor al het harde werk van iedereen bij Riwal, die onze missie om de beste klantervaring in de branche te leveren hebben gerealiseerd.  Gezien het feit dat de European Business Awards algemeen wordt geprezen als een showcase voor Europa’s meest dynamische bedrijven, zijn we vereerd dat we worden erkend op dit niveau.”

Riwal is sinds 1968 gespecialiseerd in veilig en efficiënt werken op hoogte en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een kennispartner en totaalleverancier voor klanten van klein tot groot in nagenoeg iedere branche. Met vestigingen in 17 landen.

Naast het verhuren, onderhouden en verkopen van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, verkoopt Riwal ook eersteklas onderdelen en technische diensten voor machines. Riwal heeft eigen (indoor) opleidingscentra met onder meer bedieningsopleidingen en industriële trainingen. Het bedrijf heeft diverse Europese vestigingen en tevens filialen in het Midden-Oosten, India en Kazachstan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.