Ga naar hoofdinhoud

Publieksprijs NSVP stevent af op fotofinish


De publieksprijs bij de Nationale SchildersVakprijs is ontaard in een nek-aan-nekrace tussen twee projecten. Wie zijn of haar favoriete project nog een por wil geven, kan dit tot en met morgen (woensdag 29 november) 23.59 uur doen.

(Beeld: Shutterstock)

Op het moment van schrijven van dit bericht staat de teller van het totaal aantal uitgebrachte stemmen op 3.334. Bijna veertig procent van de voorkeuren gaat naar de twee koplopers. Wordt het een fotofinish of een – nog zo’n sportmetafoor – zege met banddikte voorsprong? Dat weten we donderdagavond na de uitreiking van de prijzen.

De livestream van deze feestelijke ceremonie in de Arnhemse Eusebiuskerk is die avond vanaf 19.00 uur te volgen op www.schildersvakprijs.nl. Om 20.30 uur publiceren wij op www.schildersvak.nl onmiddellijk de uitslag. Wie gaat naar huis met dé Nationale SchildersVakprijs 2023 en de categorieprijzen voor onderhoudsschilderwerk, nieuwbouw- & renovatieschilderwerk en decoratie- & restauratieschilderwerk? Tot slot is er de klanttevredenheidspluim, voor de schilder met de meest tevreden opdrachtgever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Video | NSVP 2023, de aftermovie

NSVP maakt emoties los: ‘We zijn helemaal hyper’

De Jongh Waardenburg wint Nationale SchildersVakprijs

Publieksprijs NSVP draait op volle toeren

Kilometers vreten voor topschilderwerk


Naar archief >