Actueel

PSO-certificaat voor Mulder VGO

Eind vorige week ontving directeur Maurits Jansen van Mulder Vastgoedonderhoud uit Almelo het PSO-certificaat (Prestatieladder Socialer Ondernemen ) uit handen van wethouder Javier Cornelissen van de gemeente Almelo. Mulder krijgt de erkenning vanwege de aandacht voor haar medewerkers met een kwetsbare arbeidspositie.

 

Het doel van de Prestatieladder Socialer Ondernemen is het bedrijfsleven te stimuleren om socialer te ondernemen: meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam en op een kwalitatief goede wijze aan werk helpen bij (meer) organisaties . Het gaat niet alleen om het aantal aan het werk geholpen mensen. De PSO stelt ook kwalitatieve eisen, zoals passend werk, integratie, goede begeleiding en stimuleren van ontwikkeling.

 

Het behalen van het certificaat betekent een onafhankelijke erkenning voor de inspanningen om binnen de eigen organisatie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen en dit richting opdrachtnemers te stimuleren.

 

Mulder Vastgoedonderhoud heeft als derde organisatie in de bouwbranche in Almelo een trede behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO).

 

In de aanloop naar de certificering is Mulder vastgoedonderhoud begeleid door Extend, een dienstverlening bij het opzetten en implementeren van sociaal ondernemerschap.

 

Op de foto v.l.n.r.: Javier Cornelissen (SP-wethouder, onder andere Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en Maurits Jansen (directeur Mulder Vastgoedonderhoud).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.