Ga naar hoofdinhoud

Overname Wimmer Groep


Daan Wimmer heeft de aandelen van Wimmer Groep uit Haelen volledig overgedragen aan vier regionale investeerders. Eén van de investeerders, Marcel Beckers, neemt de dagelijkse taken van Wimmer over.

Beckers is het nieuwe aanspreekpunt voor opdrachtgevers en leveranciers. Tot de Wimmer Groep behoren Wimmer Glas Projecten, Wimmer Glas Handel, Wimmer Glas Service en Service Glasherstel Limburg.

Als reden voor de overname geeft Wimmer aan dat hij de focus wil verleggen naar zijn kinderen en zijn andere bedrijven. “Ik stond hij open voor de overname van mijn mooie en florerende bedrijf. In gesprekken met de vier investeerders is bij mij de overtuiging ontstaan dat zij de juiste partij zijn om de kernwaarden van het familiebedrijf voort te zetten. Ik blijf nog tot het einde van 2023 betrokken bij de Wimmer Groep. Daarna zal ik een ambassadeursrol blijven vervullen.”

Sporen verdiend

De nieuwe eigenaren hebben volgens Wimmer hun sporen verdiend in de bouwsector. ‘Ze zetten het bedrijf in zijn huidige vorm voort met een lange termijnvisie. Met hun netwerk en de inzet van het prachtige team, zetten zij in op gecontroleerde groei in de komende jaren.’

Wimmer Groep is – naar eigen zeggen – ‘een toonaangevend glasbedrijf in Limburg en Noord-Brabant met een trouw klantenbestand en een hecht team van zeer kundige en ervaren medewerkers.

Wimmer Glas behoort tot de eerste certificaathouders van het Keurmerk Glas.

Marcel Beckers (links) en Daan Wimmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Predicaat Hofleverancier voor Van Es Glas en Verf

Glasstec biedt start-up zone voor glasinnovaties

Glashelder over glas op docentendag Savantis

Ter Hoeven Verfgroep neemt Bouwman Coatings over

Hagemans neemt Bouwgroep Kranen over


Naar archief >